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Moulin Hideux restaurant

The restaurant

Top quality products and intense flavours
Natural gastronomy

A gastronomic experience

Chef-owner Julien Lahire looks for the best quality and goes to meet the producers with whom he works. He gives priority to local products. His cuisine is sincere, natural and intense.

The Moulin Hideux is starred in the Michelin Guide and listed among “Les grandes Tables du monde.”

The most tasty dishes appear in simplicity. Flavour in cooking is an art. Julien Lahire and his team devote all their energy to it. Game, the speciality of the house, is on the menu throughout the season.

Discover our Menus

Menu du Moulin

Foie gras d’oie
Pistache Agrimontana & agrumes confits

***

Bar de ligne
Fenouil & laitue de mer

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Canard colvert sauvage
Chutney cassis & nougat poivré

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Fromages

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Dessert

76

Menu Forestier

Mousse de colvert
Chutney de figues & cèpes
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Terrine de gibier
Butternut confit & beurre Maitre d’hôtel

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St Jacques
Dans sa coquille & sauce périgourdine

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Spare ribs de sanglier
Laqué au cidre et noix de macadamia

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Faon
Sauce poivrade, céleri rave & airelles

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Fromages

***

Dessert

94

Lunch menu served Monday, Tuesday and Friday, exclusive of official holidays

Daily menu depending on the market:
Starter, main course, dessert

***

 


€55 with 2 glasses of wine

40

Children’s menu

A small tasting like the adults

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Then fish meunière
or some lamb ribs…
according to the wishes and tastes of the young gourmet

***

followed by dessert

25

Menu

 

Nos terrines

 
Terrine de gibier - butternut confit & mousse de canard colvert 26
Foie gras d'oie - pistache Agrimontana & agrumes confits 28

Saumon écossais  - Label rouge

 
Fumé au Moulin - en marinades & au naturel 28

Langoustines bretonnes

 
Crue - Caisson de pomme de terre & beurre aux algues 34
Poêlée - Jus de carcasses au curry japonais 34

Homard bleu breton

 
Tiéde - Beurre blanc aux agrumes / Flambé mandarine Napoléon 60

St Jacques bretonnes

 
Poêlées – sauce périgourdine & tagliatelles de navet 32

La truite Fario du ruisseau du Saupont

 
Comme vous la désirez : meunière, aux amandes, pochée ou au bleu 28

Bar de ligne

 
Poêlé – fenouil et laitue de mer 34

Ris de veau noix de coeur

 
Braisé - laqué à la bière Léopold 7 46

Colvert sauvage

 
Rôti sur coffre - Chutney cassis & nougat poivré 34

Faisan (2pers.)

 
Rôti en feuille de vigne - Façon brabançonne 80

Chevreuil de nos bois

 
Noisette - Sauce poivrade & céleri rave 38
Selle (2 pers.) - Sauce poivrade & céleri rave  90

Lièvre

Civet - Garniture grand-mère 32

Râble (2pers.) - aux deux sauces

90