Een gastronomische belevingMenusOnze kaart

Relais et Châteaux

Grandes tables du Monde

Les maitres cuisiniers de Belgique

Moulin Hideux restaurant

Het restaurant

Nobele producten en intense smaken
Natuurlijke gastronomie

Een gastronomische beleving

Chef en eigenaar Julien Lahire streeft naar de allerbeste kwaliteit en zoekt de producenten met wie hij werkt zelf op. Hij privilegieert lokale producten. Zijn keuken is oprecht, natuurlijk en intens.

Le Moulin Hideux heeft een ster in de Michelingids en behoort tot Les Grandes Tables.

De bijzondere smakelijke gerechten zijn ogenschijnlijk eenvoudig. Smaakvol koken is een kunst. Julien Lahire en zijn team besteden er al hun energie aan.
Tijdens het jachtseizoen vindt u op het menu wildgerechten, de specialiteit van het huis.

Ontdek onze menu's

Menu du Moulin

Tomates
Confites au miel du jardin, herbes & fleurs du potager

***

Lard Gascon
Ananas rôti au feu de bois & céleri rave

***

Mignon de veau rôti
Navets foin

***

Fromages

***

Dessert

76

Menu Gourmand

Bar breton en escavèche
Navets confits au miel du jardin & jus de rhubarbe

***
Langoustine poêlée
Jus de carcasses au curry japonais

***
Queue de lotte
Pata negra et consommé de joue de porc ibérique

***
Ris de veau braisé
Laqué à la Léopold 7


***

Fromages

***

Dessert

88

Lunchmenu Wordt geserveerd op maandag, dinsdag, vrijdag, behalve op feestdagen

Dagmenu volgens marktaanvoer : voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht

 

***



55 € met 2 glazen wijn

40
(zonder drankjes)

Kindermenu

Een wachtbordje zoals bij de grote mensen,

***

Gevolgd door gebakken vis
of enkele lamsribbetjes …
volgens de smaak en de voorkeur van de fijnproever in spe


***

en afgerond met een nagerecht

25

Onze kaart

 

Tomates

 
Confites au miel du jardin – herbes et fleurs du potager 22

Poulpe de Roche

 
Poêlé – Chou-fleur & sauce pomme verte-coriandre 26

Bar Breton

 
En escavèche - Navets confits au miel du jardin & jus de rhubarbe 24

Saumon écossais  - Label rouge

 
Fumé au Moulin - en marinades & au naturel 28

Langoustines bretonnes

 
Crue - Caisson de pomme de terre & beurre aux algues 34
Poêlée - Jus de carcasses au curry japonais 34

Homard bleu breton

 
Tiéde - Beurre blanc aux agrumes / Flambé mandarine Napoléon 60

Cochon Gascon

 
Lard braisé – ananas rôti au feu de bois & céleri rave 28

La truite Fario du ruisseau du Saupont

 
Comme vous la désirez : meunière, aux amandes, pochée ou au bleu 28

Queue de lotte

 
Étuvée – pata negra & consommé de joue de porc ibérique 34

Ris de veau noix de coeur

 
Braisé - laqué à la bière Léopold 7 46

Mignon de veau

 
Rôti - Navets foin 36

Pigeonneau Royal d'Anjou

 
Rôti sur coffre - Comme un Rossini & truffes noires australiennes 46

Canette de chez Miéral

 
Rôtie – aux cerises (2 pers.) 90