Een gastronomische belevingMenusOnze kaart

Moulin Hideux restaurant

Het restaurant

Nobele producten en intense smaken
Natuurlijke gastronomie

Een gastronomische beleving

Chef en eigenaar Julien Lahire streeft naar de allerbeste kwaliteit en zoekt de producenten met wie hij werkt zelf op. Hij privilegieert lokale producten. Zijn keuken is oprecht, natuurlijk en intens.

Le Moulin Hideux heeft een ster in de Michelingids en behoort tot Les Grandes Tables.

De bijzondere smakelijke gerechten zijn ogenschijnlijk eenvoudig. Smaakvol koken is een kunst. Julien Lahire en zijn team besteden er al hun energie aan.
Tijdens het jachtseizoen vindt u op het menu wildgerechten, de specialiteit van het huis.

Ontdek onze menu's

Menu du Moulin

Foie gras d’oie
Pistache Agrimontana & agrumes confits

***

Bar de ligne
Fenouil & laitue de mer

***

Canard colvert sauvage
Chutney cassis & nougat poivré

***

Fromages

***

Dessert

76

Menu Forestier

Mousse de colvert
Chutney de figues & cèpes
***

Terrine de gibier
Butternut confit & beurre Maitre d’hôtel

***
St Jacques
Dans sa coquille & sauce périgourdine

***
Spare ribs de sanglier
Laqué au cidre et noix de macadamia

***
Faon
Sauce poivrade, céleri rave & airelles

***

Fromages

***

Dessert

94

Lunchmenu Wordt geserveerd op maandag, dinsdag, vrijdag, behalve op feestdagen

Dagmenu volgens marktaanvoer : voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht

 

***



55 € met 2 glazen wijn

40
(zonder drankjes)

Kindermenu

Een wachtbordje zoals bij de grote mensen,

***

Gevolgd door gebakken vis
of enkele lamsribbetjes …
volgens de smaak en de voorkeur van de fijnproever in spe


***

en afgerond met een nagerecht

25

Onze kaart

 

Nos terrines

 
Terrine de gibier - butternut confit & mousse de canard colvert 26
Foie gras d'oie - pistache Agrimontana & agrumes confits 28

Saumon écossais  - Label rouge

 
Fumé au Moulin - en marinades & au naturel 28

Langoustines bretonnes

 
Crue - Caisson de pomme de terre & beurre aux algues 34
Poêlée - Jus de carcasses au curry japonais 34

Homard bleu breton

 
Tiéde - Beurre blanc aux agrumes / Flambé mandarine Napoléon 60

St Jacques bretonnes

 
Poêlées – sauce périgourdine & tagliatelles de navet 32

La truite Fario du ruisseau du Saupont

 
Comme vous la désirez : meunière, aux amandes, pochée ou au bleu 28

Bar de ligne

 
Poêlé – fenouil et laitue de mer 34

Ris de veau noix de coeur

 
Braisé - laqué à la bière Léopold 7 46

Colvert sauvage

 
Rôti sur coffre - Chutney cassis & nougat poivré 34

Faisan (2pers.)

 
Rôti en feuille de vigne - Façon brabançonne 80

Chevreuil de nos bois

 
Noisette - Sauce poivrade & céleri rave 38
Selle (2 pers.) - Sauce poivrade & céleri rave  90

Lièvre

Civet - Garniture grand-mère 32

Râble (2pers.) - aux deux sauces

90